lördag 8 oktober 2011

Utställning

I morse kom Karin och hämtade mig och Ester till utställningen i Sollentuna. Med i bilen var även Hugo, Freddy och Liv, hundarnas dagisfröken. Före oss på parkeringen stannar Marie som har med sig barnen Simon och Felix samt hundarna Blixten, Tjejen, Yrsa och Alice.

Först ut blir Freddy och Hugo. Jag får åter äran att visa Hugo och Karin visar Freddy. Trotts det hala golvet och inga mattor f´år båda excellent och Hugo blir placerad etta i konkurrensen med CK. Så en koll i katalogen och se där, de andra hanarna som fått CK är redan champions! Hugo blir placerad BH-2 och får sitt tredje cert = svensk utställnings champion!!!

Sen är det dags att försöka samla ihop sig då jag ska visa Yrsa i öppen klassen. Än en fin hund som jag fick äran att visa. Hon sköter sig utmärkt och blir 3:a ÖKK med CK. Sen är det dags för Ester i jaktklassen och där blev det ett VG idag. I bästa tik placerar sig Tjejen 4:a!

Blixten blir BH-3 och BIM-veteran. Alice plockar ju hem allt och blir BIS-valp! Dessutom ställde Simon och Felix upp i barn med hund där Felix tillsammans med Yrsa vann! Simon tillsammans med Blixten blev tvåa.

Många roliga resultat och återigen många härliga människor runt borderringer! Träffada även några andra som också är trevliga även om de inte ännu är borderägare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar