söndag 4 december 2011

Äntligen några dagar på landet

Så äntligen hann jag med att få ett par dagar på landet! Torsdag kväll åkte vi ut och började elda i stugan som var lagom varm tills det var dax för sängen. Redan på första lilla kissrundan på fredag morgon hittade Ester lite hjortar att driva... Lite frukost och sen var blev det några timmars promenad i skog och mark med lös hund. Å vad härligt Ester tyckte det var att få sträcka ut tassarna ordentligt, även om husse bara tjatade om att stanna och fika!


Jag som har lovat Liv att Ester aldrig jagar hare men efter efter ett fint upptag av hjort kommer hon sättandes efter en hare! Sen hittade vi en sommarstuga med grävling under, så Ester hade fullt upp hela dagen och somnade lycklig framför brasan efter att hon ätit sitt ben.


Men det blev inga fler nätter i stugan då det på söndag förmiddag var dags för Borderterriersällskapet i Stockholms årliga glöggpromenad i Hagaparken. Promenaden var som alltid trevlig med många borders och ägare. Många trevliga människor hann jag med att prata med innan det var dags för glögg, lussebulle och pepparkaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar