måndag 9 april 2012

Glad påsk!

Påskledigheten började med att Ester fick vara med Irma och Moa hos mina föräldrar medan jag själv roade mig med att gå och kolla på AIK-Skellefteå. Härligt tryck på Hovet med bra resultat! Tyvärr så blev det sedan förlust i avgörande matchen på påskafton.

Efter påsklunch hos mina föräldrar med Irma och Moa for vi ut till landet där det var en massa hundar på besök hos grannarna som man måste börja med att skälla ut. Efter en promenad runt området blev det ett kärt återseende med lilla Moa som Ester inte träffat sedan i höstas. Lite jobbigare för Ester i år när Moa nu är 1,5 år och faktiskt hänger med i racen och starkare i fighterna...

Påskafton började med en kort promenad och en långfrukost innan vi gav oss ut för en långpromenad. Provade lite nya vägar och stigar vilket slutade med att Ester hittade ett nytt gryt!

 
Efter att ha undersökt alla fyra ingångar bestämde sig Ester för att kolla in en lite mer.


Och visst var det någon där ner som man ka skälla på men när husse kallar så kommer man ut och slänger sig ner i första bästa pöl med vatten/lera för att svalka sig...


Påskdagen provade vi några nya stigar åt ett håll där jag vet att det finns gott om vilt... Ester tycker att husse klampar för mycket i skogen då alla djuren hör att vi kommer och man inte får möjlighet att skälla ut dom!


När vi kom fram till sista vattendraget hörde vi Singlan på andra sidan och då vet ju Ester att Moa är med! Då tar ju Ester närmaste vägen över vattnet vilket är att simma! Sen måste man ju ändå stå och vänta på husse som balanserar sig över på en smal spång och sen när han är uppe på stigen så går han ju så låååångsmat!!! Men efter som Moa gick med Singlan, Edgar och Ingmar så kom vi ikapp dom och Ester och Moa fick busa runt hela vägen hem!

Där efter kom Ester största prövning under hela påskhelgen, vara ensam hemma medan människorna åkte till Öster Malma för en påskbuffé! Pip, gnäll och skällande när vi for och sen sätta igång med det igen när bilen kom tillbaka. Allt blir ju bra när man får följa med husse i bilen sen även om Ester inte fick följa med in och hälsa på sina syskondöttrar hos Marie och Jonas. Men jag fikc gosa med alla fyra tjejerna som blir sju veckor på onsdag! Samt tre vuxna borders (med Blixten 12 år i spetsen), en labbe och tre flattar som alla vill bli gosade.

Idag tar vi oss en tur in till Östermalm och ska ta en fika på Himmelska hundar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar